...
39'

Onder 9, JO9-2, 1e klasse 6

28 oktober 2017 8:30

Het is weer vroeg, 7:30 uur bij de Jop. De ene speler heeft lekker vakantie genoten, trainen in het buitenland, de ander lekker rust. Maar allemaal zijn we klaar voor de wedstrijd tegen Achilles. En de hoofdprijs.... Iets met een grote M ??.
De eerste minuten gaat redelijk gelijk op. Met onder andere een mooie kans voor ATC, prachtig samenspel met een schot van Dorian. Bijna raak!
Maar helaas valt het eerste doelpunt aan de andere kant, namelijk door de beruchte nummer 6. Daarna volgt de 2-0 uit een rebound.
ATC krijgt met een corner van Dani nog een mooie kans op de 2-1, maar helaas mocht het niet zo zijn en loop Achilles vervolgens uit tot 4-0, waarna het eerste doelpunt van ATC valt. Wederom een corner van Dani die via Finn in de goal terecht komt, 4-1!
Daarna is het weer aan Achilles, 5-1 en 6-1. Loek schiet de corner vervolgens op Sven die prachtig de 6-2 erin schiet. Met vervolgens de 6-3 van Dani kregen we een beetje hoop op een gelijk spel. Uitgaande van de eerste 20-30 minuten was Achilles wel beter maar ging het enigszins gelijk op en was er hoop.
Achilles liep uiteindelijk uit tot 10-3. Toch kijken we ondanks het verlies terug op een goede/mooie wedstrijd.