Floran Olde Klieverink

18-11-2017

ATC MO13-1_Olympia MO13-1

Iedereen stond klaar om te beginnen.

Eerst ging het niet zo goed. Op een gegeven moment nam Lizzy een corner en kopte Elcin de bal in de goal. Het was 1-0. Kort daarna had Maud een mooie actie en scoorde de 2-0.

Merle had ook een paar mooie acties,

maar de bal wou niet in de goal.

Mia trapte de bal van heel ver met een hoge boogbal in de goal en het stond 3-0. Toen was het rust.

Na de rust paste Sara een mooie bal voor de goal en tikte Maud de bal in de goal. Het werd 4-0.

Verder werd  er niet meer gescoord ondanks dat Lizzy en Sara nog een aantal goede acties hadden, maar de bal kwam op de lat of in de handen van de keeper. De verdediging en  Asha zorgden dat de nul bleef aan onze kant.

Het was een mooie wedstrijd en hebben dus met 4-0 gewonnen.

Aanvoerder: Merle