5 - 2

ATC'65 MO13-1

Meisjes onder 13, MO13-1, 1e klasse 3

25 november 2017 10:00

Zaterdag 25-11-17 moesten we om 8:30 bij de JOP verzamelen omdat we om 10:00 een wedstrijd tegen ASC'52 in Dalfsen moesten spelen. Het was best fris, maar later begon de zon te schijnen! Vandaag moesten wij het doen met 12 speelsters omdat Betul geblesseerd was en Elcin haar kies was getrokken. Wel was Elcin mee als supporter. We begonnen met een warming-up en de aanvoerster was Mia. De eerste helft kwam de tegenstander al vrij snel voor met 1-0. Wij kwamen niet in ons spel, hierdoor scoorde de tegenstanders al snel een 2e en een 3e doelpunt. Gelukkig kwamen wij na het 3e doelpunt wel beter in het spel, en vanuit een mooie voorzet van Merle werd deze mooi ingeschoten door Maud. 3-1 kort daarop scoorde we nog een doelpunt. Toen schoot Maud de pass en schoot Merle hem erin. We gingen met 4-2 de rust in. In de rust gaf Jeroen ons als tip dat we scherp moesten zijn en niet op een kluitje moesten gaan spelen. In de 2e helft ging het veel beter. We kwamen meer aan de bal, en zette meer druk op de tegenstanders. Gelukkig voor ons hield Asha veel ballen tegen. Helaas lukte het de tegenstander om op het laatst nog een doelpunt te maken. De eindstand was: 5-2.

Verslag geschreven door: Mia van Beek