4 - 1

HHC Hardenberg MO13-1

Meisjes onder 13, MO13-1, 1e klasse 3

2 december 2017 10:00

Nou daar stonden we dan om 10 uur helemaal klaar voor de wedstrijd te blauwbekken in de kou. Wij speelsters hadden hier al snel geen last meer van, maar de ouders langs de kant des te meer. Gelukkig was de vader van Maud bereid om scheidsrechter te zijn. Bedankt Peter!

In het begin ging het gelijk op totdat Meike de 1-0 maakte in de 26e minuut vanuit een mooie voorzet van Merle. Vlak daarna maakte Lizzy door ons goede samenspel de 2-1.         Dit was ook de ruststand.

In de rust kregen we lekker warme thee met veel suiker waardoor we weer energie kregen voor de tweede helft!

HHC had meteen na rust een aantal kansen door mooie vrije trappen, maar Asha wist de bal goed uit de goal te houden. Helaas lukte het Hardenberg uiteindelijk toch om de 2-1 te maken. Maar gelukkig had Lizzy weer een mooie actie en werd het snel 3-1. In de 55e minuut schoot Elçin van de 16 meter lijn op de lat, jammer. Maar door de terugkomende bal kon Merle scoren. Eindstand: 4-1

Wij hebben goed geprobeerd samen te spelen zoals we in de training hebben geoefend. En dat heeft gewerkt!