In de laatste minuut verloren van BWO JO9-1

BWO JO9-1

Ruben Brijker (intikker)

1e klasse 07

12 mei 2018 8:30

Schrijvend in vakantiemodus....zaterdag 12 mei, de jongens zijn uitgelaten en bijna compleet. Ruben Brijker speelt met ons mee. BWO is de tegenstander en die willen we een keer winnen??. We beginnen goed en energiek aan de wedstrijd, een paar kansen maar we scoren niet, dat doet bwo wel, 0-1. Ze zetten door en een afstand schot van Dorian zet ons op 1-1. Ondanks een paar mooie combinaties slagen we er niet in om te scoren, bwo maakt 1-2. Na de peptalk tijdens de rust strijden de jongens verder op zoek naar de gelijkmaker, en die komt er, Ruben maakt 2-2. Sterk als ze zijn maakt bwo 2-3, wederom blijven ze veerkrachtig en Dani zet de stand weer gelijk3-3, nog geen minuut later maakt bwo 3-4 en bepaalt daarmee de eindstand. Goed gestreden en vol goede moed op naar donderdagavond, dan wacht wilhelminaschool??.