1e klasse 07

26 mei 2018 8:30

Tom

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen. ATC thuis tegen SportClub (SC) Enschede. We begonnen met een geweldige sfeeractie van de supporters. Vuurwerk! Zien of we dat ook op het veld kunnen laten zien ????.
Eerste 10 minuten. Combinatie Loek met Dorian waaruit Dorian de 1-0 binnenschiet. Daarna vrije bal door druk, gevolgd door een mooie 2-0 van Dorian. We gaan de eerste rust in.
We starten de tweede tien minuten goed. Een prachtige Voorzet van Finn,  ingeschoten door Dorian, hattrick compleet. 3-0!
In de derde tien minuten eerst een doelpunt van SC Enschede (3-1). Al snel volgt een mooie voorzet van Koen op Finn waarop Finn binnen schiet. Gevolgd door een actie van Koen rechtsvoor, langs de tegenstander, een schot hard langs de keeper in de netten. Als afsluiter een tegendoelpunt, maar met een goede voorsprong de laatste rust in (5-2).
Laatste tien minuten. Loek en Glenn wisselen zelf onderling van back positie (met een glimlach). Loek krijgt de bal ingespeeld op rechts, dribbelt op, actie en krult de bal over de keeper in de goal. Hierna volgt een tegendoelpunt waarop Dorian na een solo actie de 7-3 maakt.
Alle jongens sterk gespeeld. Ook verdedigend stond het vaak goed, werd de bal snel weer afgepakt en was Teun weer sterk onder de lat. Goede optredens van alle jongens, want winnen doe je samen! Al met al een goede overwinning op een mooie zaterdag ochtend. Prachtige afsluiter van de competitie!