Onbekend (schot)
Gyan Thoma (schot)

Hoofdklasse 6

17 mei 2018 17:30

Vandaag hebben we genoten van een spannende wedstrijd in een heerlijk avondzonnetje. Onze jongens speelden in zwarte shirts, want ook Denekamp draagt witte tenues. Na ongeveer 10 minuten viel de eerste goal voor de tegenstanders en binnen no time stond Atc met 3-0 achter. Sven zorgde gelukkig voor een eerste doelpunt voor Atc, maar als snel werd er weer gescoord door SDC en was het 1-4. Atc kreeg veel kansen, maar kreeg de bal niet in het doel. De jongens herpakten zich goed, want met mooi samenspel en doelpunten van Sven en Casper gingen we met een gelijke stand van 4-4 de rust in. Door het stevige verdedigingswerk van Mats en de prima keeperskunsten van Duncan konden we voorkomen dat er gescoord werd en kwam Atc op voorsprong door een mooi doelpunt van Casper. Helaas vielen er toen toch weer twee doelpunten voor SDC en stonden we dus weer met 5-6 achter. Wat Kay en Lucas gezegd hebben in de rust weet ik niet maar het heeft de jongens wel goed gedaan, want er viel een ware doelpuntenregen. De stand was voor de verslaggever nauwelijks zo snel bij te houden, maar met doelpunten van Thijmen, Bram, Gyan en Aras eindigde de wedstrijd met een stand van 10-6!!!!