ATC ’65 JO9-1 tegen HHC Hardenberg JO9-1 uitslag 7-3

Onbekend (schot)
Gyan Thoma (schot)

Hoofdklasse 6

21 april 2018 8:30

Op deze mooie zonnige zaterdagochtend stond er een wedstrijd tegen de jongens onder 9 van HHC Hardenberg op het programma.

Onze jongens begonnen voortvarend, nadat ze vorige week na een spannende wedstrijd net hadden verloren. In de eerste 10 min vielen er dan ook 3 doelpunten achter de keeper van HHC. De 1e was een mooie goal van Gyan met zijn linkerbeen ging hij mooi in het hoekje. De assist was van Thijmen. De 2-0 kwam van de voet van Casper. Na een paar keer net niet ging hij deze keer wel in het net. Gyan staat bekend om zijn lange afstandsschoten en de 3-0 kwam op zijn naam.  Vanaf halverwege eigen helft schoot hij hem hoog in. Was voor de keeper van HHC geen houden aan.                                                                                    Toen was er een beetje actie op de helft van ATC. Het schot werd van richting veranderd en na een goede redding van Duncan volgde dan toch een tegendoelpunt uit een corner 3-1.  Casper was nog niet klaar met zijn doelpuntenreeks en scoort vandaag uit een mooie aanval, goed opgebouwd met Sven en Mats zijn 2e goal en dan is het 4-1. Uit een vrije trap weet HHC dan wederom te scoren en is het 4-2. Duncan probeerde de bal nog weg te tikken uit de hoek, maar raakte helaas geblesseerd bij deze actie en ging de laatste paar minuten van het veld. Gyan en Bram wisselden elkaar af als vliegende keep en de jongens van ATC probeerde meet aanvallend voetbal de wedstrijd te beslissen.  Zowel de  6e als de 7e goal kwamen beide op naam van Sven en ook HHC wist toch nog een doelpuntje mee te pikken. Eindstand 7-3.

Morgen een mooie dag we gaan met zijn allen naar het NK JO9 in Castricum. Vanavond vroeg naar bed dus………