Wedstrijd ATC jo9-1 tegen Excelsior jo9-1.

Gyan Thoma (schot)

Hoofdklasse 6

24 mei 2018 18:30

Donderdag 24 mei aanvang 18.30 uur. Dit keer gespeeld op het op fietsafstand gelegen veld 5.

Het was voor de jongens van ATC een wedstrijd om zich weer op te laden na het goede toernooi met Pinksteren in Keulen.

EERSTE 10 MIN.

Direct in de eerste minuut ging ATC in de aanval en via Casper werd het een corner. Gyan draaide de bal op doel maar de keeper bracht redding.

Direct hierna was er een gevaarlijke aanval van de roodhemden uit Rijssen maar Duncan bracht bekwaam redding.

In de derde minuut kreeg Gyan de bal voor zijn rechtervoet maar zijn schot ging net over het doel.

In de 5e minuut was het slecht uitverdedigen door ATC waarvan Excelsior profiteerde. Hoewel Duncan de bal nog raakte verdween deze in het doel. 0-1.

In de 6e minuut kwam Bram 2 keer alleen voor de keeper doch deze redde beide keren.

In de 9e minuut was er een super redding van Duncan waarmee hij voorkwam dat het 0-2 werd.

TWEEDE 10 MIN.

Na een niet al te beste eerste 10 min van ATC zijde gaf Thijmen in de 14e min. een mooie pass op  Aras die de bal met rechts langs de keeper werkte 1-1.

Vanaf dat moment begon het te lopen en in de 15e minuut schoot Gyan op de paal.

In de 16e minuut schoot Gyan van afstand de bal over de keeper 2-1.

In de 18e minuut kreeg Gyan, na een prima actie van Casper, de bal voor zijn rechtervoet en met een ouderwetse punter schoot hij de 3-1 binnen.

In de 20 minuut schoot een speler van Excelsior de bal op de paal waarna de bal via Gyan bij Sven kwam. Deze nam de bal prachtig aan en scoorde de 4-1.

DERDE 10 MIN.

In de 21e minuut kreeg Excelsior een corner. De bal kwam hoog voor maar werd bekwaam weggekopt door Casper.

Na 23 minuten kwam een goede uittrap van Duncan bij Thijmen. Deze draaide zich half om en schoot de bal achter de keeper van Excelsior 5-1.

In de 26e minuut ging Thijmen goed door en door prutswerk van de keeper kon hij eenvoudig de 6-1 binnen schieten.

In de 29e minuut had Excelsior pech dat de bal op de paal kwam. De bal kwam bij Bram die tot 2x toe sterk een duel won en de bal bij Aras inleverde. Aras maakte koeltjes de 7-1.

VIERDE 10 MIN.

In de 31e minuut brengt Mats de bal bij Aras die wederom met zijn rechtervoet raak schiet 8-1.

Een minuut later schiet Aras tegen de paal.

In de 33e minuut was het Bram die een zeer goede verdedigende actie had en de bal tot corner verwerkte. De corner leverde niets op.

Na 34 minuten draait Casper goed weg van zijn tegenstander en maakt hij de 9-1.

In de 36e minuut is er een schot van Sven die via via bij Aras komt en dat betekent 10-1.

In de 38e minuut loopt Gyan goed door op de keeper waarna de bal voor de voeten van Casper komt. Hij schiet de 11-1 binnen.

In de laatste minuut is er nog een goede redding van Duncan die daarmee voorkomt dat Excelsior voor de 2e keer kan scoren.

Om 19.20 is het einde wedstrijd en is de conclusie dat ATC veel beter was dan de fysiek sterke spelers van Excelsior. Een prima overwinning.