Onbekend (schot)
Gyan Thoma (schot)

Hoofdklasse 6

21 maart 2018 18:00

Vlak voor het fluitsignaal voor start van de wedstrijd rent Aras het veld op en is het team compleet !

Een flitsende start met twee goals van Thijmen in de eerste minuut .

Al snel lijkt de derde goal te vallen  waarbij de bal uit de handen van de keeper valt en Sven de bal in de goal schiet maar de goal wordt afgekeurd. Rood-Zwart schiet vervolgens een hard schot op goal en scoort . 1-2.

Er volgt een super samenspel van Sven naar Thijmen naar Sven, die scoort .1-3

Gyan scoort vervolgens uit een zeer moeilijke hoek  1-4.

Na een hoop gepingpong voor de goal scoort Sven na drie pogingen uiteindelijk de 1-5 en de eerste helft zit er op.

Begonnen aan de derde tien minuten scoort Rood-zwart en is de stand 2-5. Daarna een kans voor rood-zwart , geluk dat hij er niet in gaat .

ATC krijgt flink wat kansen maar de ballen willen er niet in.

De laatste 10 minuten gaan in .

Kans voor Aras, net over de goal.

Thijmen zet voor , Aras schiet hem er in 2-6.

Vervolgens nog een paar ballen op de lat van Sven en Aras maar er valt geen goal meer. De wedstrijd zit er op, eindstand 2-6 .