1 - 3

ATC'65 MO13-1

1e klasse 4

19 mei 2018 11:15

De eerste 20 minuten werd er niet gescoord, terwijl beide teams goede kansen kregen. Maar 4 minuten voor de rust gaf Maud een voorzet die gemist werd door Elcin en mij en de keeper liet de bal gaan!!! Mooie goal en we gingen met 0-1 de rust in.
De tweede helft begon niet heel lekker. We lieten een paar kansen gaan, totdat Lizzy de bal naar Senne speelde en ja hoor, 0-2!!
De verdedigers deden hun best, maar helaas werd er door het andere team mooi overgespeeld en daaruit kwam de 1-2. Na die goal ging het een tijdje weer even niet zo lekker, speelden niet goed samen en we hadden veel balverlies.
Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd gebeurde het dan toch, de 1-3. Senne gaf de bal af aan Lizzy en zij schoot hem naar Maud. Maud schoot hem mooi over de keeper heen en even later klonk het eindsignaal. Gewonnen!!!