1 - 2

ATC'65 MO13-1

1e klasse 4

24 april 2018 19:00

Dinsdag vertrekken we eind van de middag richting Hellendoorn voor onze inhaalwedstrijd tegen VV Hellendoorn. Bij aanvang van de wedstrijd moeten we echt even inkomen. Het begin is gelijk al spannend. Er zijn in het begin veel kansen bij de tegenpartij. Maar daar kwam ook een prachtige actie bij ons; Maud schoot de bal naar ElcinElcin speelde naar Lizzy  en Lizzy maakt deze aanval af met een prachtig schot op het doel……. Goal!……..0-1 voor ons!

Met deze stand gaan we de rust in.

De tweede helft begint goed met al snel een goal van Elcin. Er wordt goed samen gespeeld door ons. Het blijft een hele spannende tweede helft. De kansen gaan over en weer. Door onze goede keeper Asha blijft het lange tijd 0-2 staan. Ze zorgt voor top-reddingen! Na een mooie aanval van ons, neemt VV Hellendoorn de bal toch van ons over en valt de 1-2.

Spannend blijft het tot het eind! Wanneer we nog 10 minuten te gaan hebben, houden de moeders aan de kant het bijna niet meer van de spanning. We blijven er allemaal voor vechten tot het einde. Het eindsignaal bijna in zicht…….yes…..gewonnen!!!!