Den Ham MO13-1

1e klasse 4

21 april 2018 8:30

Geerhard Post

Het was lekker weer, perfect voor een mooie wedstrijdDen Ham zette in het begin veel druk, daaruit kwam ook een kans, maar Asha maakte een mooie redding. In de 3e minuut kwamen wij op voorsprong door een mooie goal van Lizzy, uit een corner. Helaas maakte Den Ham snel daarna de 1-1. Mia had een mooi afstandsschot en zette ons daarmee halverwege de eerste helft weer op voorsprong.

Door de peptalk van Jeroen en Michel in de rust, gingen we heel goed van start in de tweede helft! En scoorden we binnen 5minuten 3 goals; 3-1 Elcin, 4-1 Maud (met een mooie goal in de kruising),                         5-1 Elcin. Jammer genoeg kwam er een vrije trap voor Den Ham, en zo werd het 5-2. Vlak voor het eind gaf Sara een mooie voorzet aan Elcin, waardoor de eindstand 6-2 werd.

Door: Tess Hofman