Verslag wedstrijd:

ATC’65 MO13-1 -  SVV’56/Kloosterhaar MO13-1

De 1e helft

Onze eerste wissels waren Carmen, Mia en Lizzy

De tegenstanders begonnen de wedstrijd heel goed. Ze waren erg sterk en maakten de 6e minuut al de 1-0. Daarna kwam Maud al snel in actie en schoot mis. Sara, Indy en ik werden gewisseld. Mia schoot op goal, maar de keeper hield de bal tegen, jammer. Lizzy gaf een mooie steekpas aan Tess, Tess maakte een mooie actie enscoorde, zo gingen wij met gelijkspel de rust in.

De 2e helft

Wij begonnen de 2helft met de aftrap. In de 2e minuut maakten de tegenstanders al snel de 2-1. Daarna kwam ik in actie en maakte de 2-2. Sara en Lizzy kwamen in actie, Sara gaf een mooie pas aan Lizzy en Lizzy schoot de bal in de goal, het werd 2-3 voor ons. Door goede samenspel maakte ik de 2-4. De tegenstanders maakten daarna al snel de 3-4.

10 min later maakte ik de 3-5. En de 24ste minuut maakte ik de 3-6. En nog paar minuten voordat de scheids affloot maakte de tegenstander de 4-6. Zo gingen we met 4-6 winst weer terug naar Hengelo. Het was een mooi wedstrijd.

Gemaakt: Elcin Bayar