3e klasse 12

10 februari 2018 11:30

De eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie.
De toeschouwers waren er na de winterstop klaar voor, maar helaas onze jongens nog niet.
In de eerste helft was het spel van onze jongens niet om aan te gluren. Het leek wel of ze nog in de winterslaapstand stonden.
In de eerste paar minuten van de wedstrijd leek het er op dat er nog wat te halen viel voor ATC'65 JO15-4, Haaksbergen JO15-1 had moeite om te wennen aan het spelen op een "betonbak" (want zo kunnen we veld 6 van ATC'65 toch wel typeren) met hoog opspringende ballen.
Na een kleine 10 minuten spelen kreeg Haaksbergen JO15-1 de overhand en wisten ze ATC'65 JO15-4 het spelen lastig te maken, daar hoefden ze trouwens niet veel voor te doen. De spelers van ATC'65 JO15-4 maakten veel persoonlijke fouten en liet zo de rechtsbuiten, na een mooie solo door de verdediging, de 0-1 scoren.
Niet veel later viel ook de 0-2 na wederom slecht spel van ATC'65 JO15-4.
Met 0-2 werd de gang naar de kleedkamers gemaakt. De elftalleiding had vervolgens de schone taak om de jongens wakker te schudden uit hun winterslaap. Er zou en moest in de tweede helft uit een ander vaatje getapt moeten worden.
In de tweede helft werd er inderdaad beter gevoetbald. De combinaties werden beter gevonden.
Het was echter het team van Haaksbergen JO15-1 dat de 0-3 en 0-4 maakte.
Uiteindelijk een terechte overwinning voor v.v. Haaksbergen en een niet zo goede start van ons team in de voorjaarscompetitie.
Aan onze spelers de schone taak om in de volgende wedstrijden beter voor de dag te komen.