Aram Mutlu (schot)

3e klasse 11

10 maart 2018 8:30

Eindelijk ....... iets minder koud langs de lijn. Heel prettig voor de toeschouwers. Helaas vielen er wel een paar druppels, maar dat mocht de lente-pret niet drukken.

Helaas hadden de heren en dame de lente ook in hun bol. En liep het begin van de wedstrijd anders dan gehoopt. Door onoplettendheid en pech liep Losser namelijk in de eerste helft uit naar een 0-4 voorsprong. Bij het team mislukte ieder schot - paal, lat, net naast - en Losser kon een paar keer vrij opstormen en ieder schot was bijna een doelpunt. Gelukkig deed Dean vlak voor rust op aangeven van Caimen nog wat terug (1-4) waardoor het moraal in de rust niet tot een dieptepunt zakte.

De tweede helft was het team wel goed bij de les en scoorde Ruben al snel. Hij pakte de bal op het middenveld de bal op en met een fraaie solo richting keerper schoot hij binnen (2-4). Nog een laatste tegenstoot van Losser (2-5), maar daarna was het weer de beurt aan de heren en dame van ATC jo9-3. Eerst Ruben van afstand (3-5). Daarna Caimen met een fraai schot (4-5). De spanning steeg en dat zag je ook op de koppies van de spelers. Ze deden er alles aan om de gelijkmaker binnen te schieten. Uiteindelijk was het Aram die via een scrimmage de bal voor zijn voeten kreeg en binnenschoot (5-5). Helaas was er te weinig tijd om het winnende doelpunt te maken, waardoor de stand gelijk bleef.