7-04-2018 ATC65 JO11-7 – UD W. JO11-3 COMPETITIEWEDSTRIJD 4

4 - 3

UD W. JO11-3

4e klasse 18

7 april 2018 8:30

Zaterdag 7-04-2018. Het zonnetje schijnt, in de middag 20 graden een mooie dag om te winnen. Maar dan moet de tegenstander wel meewerken. De jongens beginnen fanatiek en al snel is het 1-0, goed begin. Maar dan verslappen ze en het is 1-1. Nu wordt het echt een wedstrijd, over en weer kansen. De tegenstander maakt de 1-2, oei. Maar toch weer de gelijkmaker. De jongens nemen de overhand, zijn veel op de andere helft, maar het scoren wil niet lukken. Na de rust het zelfde beeld, weer achterstand 2-3. Kom op jongens, gas er op. Toch de 3-3, het wordt nu echt spannend. Een paar keer tegen de lat, de paal. Vlak voor het eind toch de winnende treffer 4-3. Goed samengespeeld, maar iets meer pit volgende wedstrijd. Nu een mooie en zonnige middag