Onbekend (corner)
Aram Mutlu (schot)

3e klasse 11

14 april 2018 8:30

Deze ochtend stond de derby tegen BWO jo9-2 op het programma. Vanwege een aantal blessures heeft de coach versterking ingeroepen van de jo9-4. Gelukkig hadden zij een volledig fitte selectie, waardoor Aron met ons mee kon doen. Bedankt Aron!

Op deze koude ochtend - waar vooral de ouders zich niet goed op hadden gekleed - bleek al snel dat de tegenstander sterk en fit was. Helaas hadden onze heren en dame wat meer last van de ochtendkou. Al snel liep het team tegen de feiten aan. BWO liep namelijk met een paar goed acties uit naar een 3-0 voorsprong. De kopjes van ons team gingen een beetje hangen waardoor het zelfs 4-0 werd. Vanuit een goed genomen corner door Tygo en een fout van de keeper werd het 4-1, maar in de eerste helft hielp dit niet want BWO ging door waar ze gebleven was.... met scoren. En ATC ging met een 6-1 achterstand de rust in.

Een donderspeech van de coach zorgde voor een verandering, want na rust deed het team wat terug. Dankzij goed doorzetten van Aram werd het 6-2 en even later werd ook de 6-3 door Aram gemaakt. Weer een goed actie van hem. Dit leek een opmaak om terug in de wedstrijd te komen, maar helaas scoorde BWO ook snel weer waardoor de achterstand werd vergroot (7-3). Hier bleef het helaas niet bij want BWO bepaalde de eindstand op 8-3.