De Esch JO9-2

Onbekend (schot)

3e klasse 11

28 april 2018 8:30

Een kort verslagje van een wedstrijd waar niet heel veel gebeurde. We kwamen namelijk snel op achterstand (0-1) tegen de (grote) jongens van De Esch uit Oldenzaal. Gelukkig werd er snel veel druk gezet, waardoor we op gelijke hoogte kwamen door een schot van Dean (1-1). Na slordig verdedigen werd het 1-2 en niet veel laten ook 1-3. Nog voor de rust werd de aansluitingstreffer door Jayden gemaakt (2-3), nadat Aram (de keeper in de eerste helft) de bal ver en goed uitschoot in de voet van Jayden.

Rust

De verwachtingen na rust waren groot. De team waren aan elkaar gewaagd en de stand vroeg om een leuke tweede helft. Helaas kwam dit niet goed en ondanks vele kansen van ons team viel de bal maar niet goed. Ook De Esch kreeg een paar goede kansen en gelukkig wilde de bal en daar ook niet in. Hierdoor was de ruststand ook de eindstand. Sneu voor ons team, helemaal gezien de gelijk opgaande wedstrijd was dit niet een weergave van de werkelijkheid. Maar ja.... je kan ze niet allemaal winnen.