FC Berghuizen JO9-1

3e klasse 11

7 april 2018 8:30

Hoewel de zomer in aantocht is en daardoor het prima weer is om een lekker potje te voetballen, kwamen de heren en dame er niet aan te pas deze ochtend. Vooral door eigen fouten en niet als team samen verdedigen was het zo af en toe een gatenkaas achterin .

Het team begon de wedstrijd nog wel goed door gelijk druk te zetten en Stijn de bal met links in het doel van de tegenstander schoot (1-0). Helaas bleek dit de enige voorsprong in deze wedstrijd. FC Berghuizen begon namelijk goed samen te spelen en hierop had het team geen goed antwoord. Al snel maakten zij gelijk (1-1), waarna ook snel de 1-2 en de 1-3 vielen. Voor rust maakte Dean nog wel de aansluitingstreffer (2-3), maar het team ging met een achterstand de rust in.

De tweede helft werd slap begonnen en FC Berghuizen vergrootte de voorsprong. Door een fout achterin werd het 2-4 en niet veel later 2-5 en 2-6.  Dit leek een wake-up call voor de dame en heren en werd de druk opgevoerd. Lynn schoot de bal erin na een goede voorzet van Ruben (3-6). Even later maakte Ruben zelf de 4-6, nadat hij de bal goed afpakte en met een goede actie de doelman passeerde. Daarna was het Lynn die goed doorging en jayden met een voorzet wist te bereiken die de bal erin schoot (5-6). Het leek erop dat het team nu ging doorzetten, maar op de één of andere manier zakte het weer in en werd er slecht gedekt. FC Berghuizen kreeg het weer op de heupen en scoorde uit een corner de 5-7 en later ging het helemaal fout (5-8; 5-9; 5-10). Aram deed nog wel wat terug en schoot de bal er goed in (6-10), maar kort daarop was het weer Berghuizen die de voorzet weer uitbreidde (6-11). Jayden maakte hierna de 7-11 met een goed schot, waarna Ruben een mooie voorzet van Caimen erin schoot (8-11). Het slotakkoord was echter voor FC Berghuizen die een einde maakte aan alle hoop (8-12). Dit bleek te eindstand.

Een monsterscore maar hvoor de tegenstander die een maatje te groot bleek.