10-03-2018 ATC65 JO11-7 - SDC '12 JO11-6 6-5 (4-1) COMPETITIEWEDSTRIJD 2

SDC '12 JO11-6

4e klasse 18

10 maart 2018 8:30

Twan Uneken

Zaterdag 10-03-2018. De 2e wedstrijd na de winterstop en de voorjaarsvakantie, iedereen is uitgerust. De tegenstander komt uit Denekamp, zijn best groot, zien wel. De jongens gaan goed van start want na een minuut of 3 is het al 1-0. Ze gaan lekker door en de 2-0 valt ook snel. Gaat lekker zo. Na een tegen goal is de ruststand 4-1, prima. Na de rust gaat het minder, de tegenstander scoort met aanvallend voetbal, al snel wordt het 4-4, spannend wordt het nog. 5-4 nu de rust bewaren, 5-5 weg rust. Het eind wordt nog echt spannend de aanvallen gaan over en weer, maar vlak voor het eind wordt er toch nog gescoord, de 1e winst na de winterstop is in the pocket. Een leuke spannende wedstrijd, maar genoeg te oefenen voor de volgende wedstrijd.