39'
48'

Groep 2 41

1 september 2018 8:30

Vandaag was voor ons de allereerste wedstrijd van het seizoen, wij mochten uit naar Borne om het op te nemen tegen NEO JO10-2.

Bijna direct na de aftrap hadden wij al een goede kans op een doelpunt welke net naast werd getikt door Gijs. De bal werd door NEO niet goed weggewerkt en door goed druk te zetten kon eerst Gijs weer op doel schieten en in de rebound schoot Jason naast. ATC bleef goed druk houden en de bal werd goed over en weer gespeeld waardoor Luuk in de 5e minuut naast schoot. In minuut 6 werd de kansenregen dan eindelijk benut door een mooi doelpunt van Gijs op aangeven van Jason.

In de 9e minuut was het weer raak, Ferenc kon de bal intikken vanuit een corner van Luuk. Na de aftrap werd de bal alweer snel veroverd en na een goede doelpoging kon Ferenc de afvallende bal oppakken en scoren. Dit bracht de stand op 0-3.

Door het goede samenspel kon NEO moeilijk in de wedstrijd komen wat resulteerde in behoorlijk wat kansen die er helaas niet ingingen.
In de 18e minuut brak NEO door en incasseerden we onze 1e tegendoelpunt. Vlak daarna had Syl een goede redding waardoor de stand 1-3 bleef.
In de 20e minuut een mooie corner van Gijs welke door Nout net voorlangs werd getikt.

RUST

Na de rust gingen we weer vol gas van start wat in de 25e (Gijs assist Jason) en in de 26e (Jason assist Luuk) minuut 2 doelputen opleverde. In de 30e minuut kwam de bal helaas verkeerd op de voet van Nout terecht bij een verdedigende actie waardoor de bal achter Syl het doel inrolde. In de 32e minuut was het Luuk die de bal op aangeven van Jason het doel inschoot.

In de 39e minuut werd toch wel het mooiste doelpunt van de wedstrijd gescoord. Syl gaf de bal achterin aan Nout die een prachtige lange pass gaf op Ferenc die op zijn beurt de bal kon doortikken naar Gijs die beheerst de bal het doel inschoot, 2-8!

Het laatste doelpunt werd in minuut 48 gemaakt door Luuk op aangeven Ference wat de eindstand op 2-9 bracht.

Samenvattend was het vandaag echt genieten! Uiteraard omdat we gewonnen hebben maar nog belangrijker was de strijd en de felheid die de jongens lieten zien met daarnaast ontzettend veel samenspel, soms was het gewoon echt tikie taka! Heerlijk gewoon :)

De speler van de week is Ferenc Beltman!