44'

Groep 2 41

8 september 2018 8:30

Vandaag was onze eerste thuiswedstrijd en moesten we aantreden tegen Achilles '12.

De wedstrijd begon zeer aanvallend van onze kant waarbij we in de eerste 4 minuten al 4 goede kansen op een voorsprong kregen.
In de 4e minuut was het Gijs die een afvallend schot hard binnenschoot. Het bleef eenrichtingsverkeer wat in de 13e minuut werd bekroond met een mooi doelpunt van Nout op aangeven van Luuk.

Achilles kwam hierna beter in de wedstrijd en in de 17 minuut scoorden zij hun eerste van vandaag. Nog geen minuut later was het Ferenc die op aangeven van Nout het schil weer op 2 doelpunten bracht. 3-1.  Het spel bleef op en neer gaan en in de 23e minuut was Nout die de stand op 4-1 bracht. Bijna direct daarna werd er gescoord door Achilles 4-2.

Na de rust gingen we weer voortvarend van start waarbij Jason op aangeven van Nout en Ferenc op aangeven van Gijs de stand comfortabel op 6-2 zetten. Achilles herpakte zich hierna en het slotakkoord was (helaas) voor onze tegenstander die in de laatste 15 minuten 4 doelpunten wisten te scoren.

Ons zeer aanvallende spel van vandaag zorgde ervoor dat de pijp op het laatst een beetje leeg was maar we hebben weer hele goede dingen gezien. Vooral de grote mate van samenspelen is iets waar we erg blij mee zijn en dat zien we ook terug in de vele doelpunten die met assist worden gemaakt.