Groep 2 41

15 september 2018 8:30

Edward Harder

Vandaag moesten wij thuis aantreden tegen de jongens van BWO JO10-2.

Al in de 2e minuut scoorde Luuk vanuit een rebound de 1-0. Het beloofde een mooie pot  voetbal te gaan worden.
Vlak daarna in de 4e minuut kwamen we bijna op een 2-0 voorsprong maar Jason lobte de bal net over het doel heen.
Na de uitrap van de keeper omspeelde BWO onze verdediging en trok de stand gelijk. 1-1.

De jongens werden hierdoor wakker geschud wat je ook terug zag in het spel. De jongens bleven heel goed op hun eigen positie spelen en bleven de bal goed samen rond spelen. Dit resulteerde in een hele batterij aan kansen waarbij in de 14e minuut een heel hard schot op doel werd gekeerd door de keeper. Gijs mocht daar indribbelen en schoot vanaf de lijn hard de bal in het doel. 2-1

In de 17e minuut een kanonskogel van Luuk op de lat waarbij Gijs de bal kon oppakken maar helaas net naast schoot.
Het spel bleef op en neer gaan waarbij onze verdedigers Nout en David elke keer weer heel goed de bal wisten te onderscheppen en deze weer naar de helft van BWO brachten.  In de 21e minuut gaf Gijs een strakke voorzet op Luuk die de bal naast tikte. Nadat de keeper de bal weer in het spel bracht werd de bal onderschept door Gijs die de bal op de paal schoot, Luuk reageerde heel attent en schoot hem in de rebound binnen. 3-1.
Direct na de aftrap werd de bal alweer veroverd en het was weer Gijs die de bal op de paal schoot en Luuk die weer attent reageerde. identieke goal 4-1. In de 23e minuut was daar ineens BWO de een goal maakte 4-2. In de laatste 2 minuten van de 1e helft waren het Luuk en Jason die nog 2 goede doelpogingen hadden die de keeper van BWO goed uit het doel wist te houden.

2e helft

In het begin van de 2e helft ging het spel op en neer zonder noemenswaardige kansen. In de 32e minuut was het Jason die met een hard schot van afstand de 5-2. Na de aftrap verorverde BWO snel de bal en kon de bal bijna ons doel inshchuiven, goede redding Syl. In de corner die hieruit volgde werd de bal mooi ingekopt door BWO. 5-3. In de 36e minuut was het Gijs die de pass van BWO goed onderschepte en vrij op het doel af kon lopen 6-3.
In de minuten die daarop volgde waren er veel kansen van ATC op het doel van BWO die er maar niet in wilden gaan.  In de 43e minuut was het de keeper van BWO die met een goede uitrap een speler voor ons doel wist te bereiken 6-4. In de 45e minuut kreeg BWO de bal niet weg voor hun doel waardoor Ference de 7-4 op het scorebord wist te brengen.  In de 46e en 47e minuut 2 prachtige reddingen van Syl op pogingen van BWO.

Het slotakkoord was weer voor ATC. In de 48e minuut mocht Luuk aanleggen voor een corner die hij perfect over de BWO verdediging schoot op het hoofd van Jason die de bal hard en strak inkopte. 8-4. Vlak na de aftrap veroverde Jason de bal en schoot hem in de 49e minuut hard binnen wat de eindstand op 9-4 bracht.

Vandaag was het weer een hele mooie teamprestatie waarbij de jongens goed op hun posities bleven lopen en de bal goed rondspeelden.

Nu is het wachten op de resultaten van Achilles'12 maar de kans is zeer groot dat wij mogen doorbekeren! Goed gedaan jongens!!

Speler van de week: Syl Harder!