ATC'65 JO15-2JM

3e klasse 11

29 september 2018 12:45

Onbekend

Onder een lekker zonnetje werd er door ATC'65 JO15-2 gevoetbald op het kunstgras bij avc Heracles. Het avc Heracles JO15-2 team mocht het tegen onze jongens opnemen in de competitie. avc Heracles JO15-2 had hun eerste wedstrijd in de competitie met 4-2 verloren van NEO JO15-3 en wilden deze keer wel een goed resultaat behalen. Helaas voor hun dachten onze spelers daar anders over.

In de 4e minuut van de wedstrijd wist Rob de 0-1 al binnen te schieten. ATC'65 had duidelijk het betere van het spel, passes kwamen op de stropdas aan bij medespelers. Dit lukt de tegenstander vaak niet en dat leidde dan weer tot snel balverlies bij hun. Nauwelijks een minuut na het eerste doelpunt kreeg Mauro een kans op de 0-2, de bal kwam helaas tegen de doelman aan. In de 7e minuut dan toch de 0-2. Na een handsbal binnen het 16 metergebied door een speler van avc Heracles mocht Benne aanleggen vanaf de 11 meterstip. Hij schoot de bal rechts laag binnen, onhoudbaar voor de doelman.
Direct na de aftrap nog een kans voor avc Heracles, goed verdedigend werk van Ferran en Thom voorkwam een doelpunt voor de tegenstander. Hierop volgde een counter over rechts van ATC’65, Rob werd vrijgespeeld en hij schoot de bal net over het doel van de tegenstander.
In de 17e minuut nog een kans voor Cas, zijn schot ging helaas rechts naast het doel.
Tien minuten later volgde dan toch ook de 0-3. Na goed werk van Erben, die de bal voorzette op Mick, tikte Mick de bal rechts over de doelman in het doel.
In de laatste minuut van de eerste helft was er nog een kans voor Jesse, de bal vloog er net naast in het linkerzijnet.
Wat volgde was het rustsignaal en avc Heracles kon weer even op krachten komen. Onze jongens begonnen echter weer scherp aan de tweede helft. Het leken wel een stel hongerige wolven op zoek naar meer. Na iets meer dan 4 minuten spelen in de tweede helft schoot Mick de bal vanaf een kleine 20 meter net over het doel.
Een paar minuten later was het dan toch weer raak voor Mick, een prima genomen vrije trap ging over de doelman het doel in. De 0-4 was een feit.
In de 52e minuut maakte Mauro met het hoofd de 0-5 na een prima voorzet vanaf rechts.
Alsof het nog niet genoeg was schoot Marijn in de 59e minuut met een droge harde knal de 0-6 in het dak van het doel. Dit gebeurde trouwens na prima terugleggen van Mick.
Drie minuten later maakte Marijn ook de 0-7 na een prima pass van Mick.
Tsja, misschien wel één van de mooiste doelpunten kwam op naam van Tiebe (al hoewel de vrije trap van Mick er ook mocht zijn), wat een zwabberschot links boven in de hoek van het doel, de keeper stond erbij en keek er naar, 0-8.
Veel doelpunten in een wedstrijd door verschillende spelers gemaakt, maar naast de doelpuntenmakers stond iedereen goed te spelen. Zowel verdedigend, op het middenveld en in de aanval werd er lekker en goed gespeeld.
Iedere wedstrijd zie je weer verbeteringen (geleerd tijdens de trainingen), jongens ga lekker zo door!
Volgende week de volgende wedstrijd weer thuis tegen KOSC JO15-2, we zijn benieuwd wat dat gaat brengen.