ATC MO11-1 boekt ruime zege op Quick MO11-1

17 - 0

Quick '20 MO11-1

1e klasse 1

29 september 2018 10:00

Na de verloren wedstrijd vorige week door het te kleine veld bij Berghuizen willen de meiden van ATC vandaag laten zien dat ze kunnen voetballen. Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Huigen zijn de meiden fanatiek en gaan voor iedere bal. ATC is de eerste minuten voortdurend in balbezit en creëert ook verschillende kansen. De keepster van Quick weet haar doel echter schoon te houden, soms geholpen door de paal. Een uittrap van de keepster wordt door Demi opgevangen en goed afgemaakt en Demi brengt de stand op 1-0. Quick trapt af, maar ATC verovert meteen de bal. Er volgt een mooie aanval. Jonne krijgt de bal en opent op rechts op Demi, die maakt een actie en zet de bal prima voor op Noëlle. Die komt helaas net te kort om de aanval met een doelpunt af te ronden. Kort daarna schiet Noëlle nog twee keer op de paal. Even later scoort ATC dan toch. Na een voorzet van Jonne rondt Demi af, 2-0. Dan gaat het snel. ATC speelt de bal goed rond en scoort nog twee keer (Demi), 4-0. En uit een hoekschop is het opnieuw Demi die scoort na een voorzet van Noëlle. ATC zet aanval na aanval op en is net niet doeltreffend genoeg in de afronding. Na aan klein kwartier spelen scoort Linn na een mooie solo actie, 6-0. Even later passt Linn de bal op Noëlle die keihard op goal schiet, maar de keepster verricht een uitstekende redding. De bal komt bij Ise voor de voeten en die brengt met een bekeken schot de stand op 7-0. Even later schiet Ise opnieuw op goal. De keepster redt in eerste instantie maar Carice let goed op en schiet de 8-0 binnen. Dit is tevens de ruststand.  Keepster Donna heeft de eerste helft geen bal gehad. In de tweede helft gaat ATC door. Nicky geeft de bal op Linn en die schiet naar Mette. Mette opent op de andere kant met een goede pass op Jonne. Jonne rondt op haar beurt goed af en scoort: 9-0. Dan volgt de eerste aanval van Quick waarbij ze in de buurt van de goal van ATC komen. Keepster Carice verricht echter een goede redding en ATC gaat meteen weer op jacht na een doelpunt. Een mooi schot van Noëlle belandt helaas op de paal. Even later schiet Noëlle wel raak na een goede pass van Jonne. De meiden van ATC blijven de bal goed rondspelen en het veld breed houden. Een voorzet van Noëlle wordt keurig afgerond door Ise, 11-0. Even later maakt Mette de 12-0 door een afstandsschot dat ietwat gelukkig achter de Quick keepster in het doel rolt. De meiden van Quick proberen het nog een keer. Dit keer met een afstandsschot dat naast gaat. ATC zet weer een aanval op. Nicky geeft de bal op Mette, die passt naar Noëlle en die schiet de 13-0 achter de keepster van Quick. Enkele minuten later vangt Mette een uittrap van Quick op, neemt de bal aan, legt aan en schiet: 14-0. In de laatste minuten van de wedstrijd scoort ATC nog drie keer via Demi. Eindstand 17-0. Een dikke overwinning. ATC was duidelijk een maatje te groot voor Quick. Je kon zien dat de meiden van ATC al een paar jaar samen spelen en de meiden van Quick nog niet.