11 - 0

KOSC JO15-2

3e klasse 11

6 oktober 2018 11:15

Ook vandaag weer prima (voetbal)weer voor onze jongens en de vele toeschouwers van ATC'65 JO15-2.
Vandaag was KOSC JO15-2 onze tegenstander. Een tegenstander die nog maar één wedstrijd had gespeeld in de competitie en die wedstrijd wist te winnen met 2-1 van SDC'12 JO15-2. Een tegenstander waarvan wij eerder met ruime cijfers wisten te winnen.
In de eerste helft werd al snel het verschil in niveau tussen ons team en dat van de tegenstander duidelijk. Al snel stond KOSC JO15-2 met 1-0 achter.
Een foutje van de scheidsrechter leidde aan de kant van KOSC tot frustratie.
ATC’65 JO15-2 liet zich niet afleiden en de 2-0, 3-0, 4-0 en 5-0 volgden elkaar in rap tempo op. De teams gingen met een 5-0 stand rusten.
Na de rust ging ATC’65 JO15-2 vrolijk door met scoren. KOSC JO15-2 kwam er niet echt meer aan te pas, de 6-0, 7-0, 8-0, 9-0, 10-0 en 11-0 waren het gevolg. Het ene doelpunt was nog mooier dan het andere doelpunt, soms werd er zelfs een beetje teveel gallery play gespeeld.
Laten we eens proberen vanaf een meter of 35 van het doel, misschien kunnen we de doelman van de tegenstander verschalken met een hard hoog schot, etc..
Nog een opmerkelijk feit in deze wedstrijd: onze laatste man Niek werd in de 2e helft op de mid-mid positie geplaatst en wist vanaf die positie nog een hattrick te maken.
In dit duel was KOSC JO15-2 fysiek duidelijk een maatje te klein. Het lijkt erop dat er in deze competitie veel verschil in kwaliteit zit tussen de diverse teams, we zullen het de komende wedstrijden wel gaan merken.
Voor komend weekend staat de uitwedstrijd tegen Quick’20 JO15-4 op het programma. Een tegenstander die nu twee wedstrijden heeft gespeeld en zes punten heeft binnengehaald met net als ons een hoog positief doelsaldo. Is dit de eerste echte tegenstander voor ons team? Volgend weekend gaan we het zien.