Jason Schwab (intikker)

2e klasse 13

6 oktober 2018 9:45

Onbekend

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Victoria'28 JO10-2 op het programma op wederom een perfect tijdstip 0945. Beetje uitslapen dus :)

Zoals gezegd om 0945 hadden wij de aftrap en we gingen wederom furieus uit de startblokken. Na de aftrap van Luuk werd de bal op Gijs gelegd die Ferenc kon bedienen die de bal in de touwen schoot 0-1! Direct na de aftrap wist Ferenc de bal weer op te pikken maar zijn schot op doel ging via de keeper naast.  In de daarop volgende corner was het Jason die in de 2e minuut de score naar 0-2 bracht.

De wervelstorm van ATC ging vrolijk verder want in de 3e minuut was het Luuk die met een pracht van een solo de 0-3 intikte.
In de daarop volgende minuten creëerden onze jongens met heel goed positie- en samenspel ontzettend veel kansen. Victoria wist gewoon even niet waar ze het zoeken moesten. Ze waren telkens een stap te laat en liepen achter de feiten aan.

In de 10e minuut was het Nout die de bal van achteruit door kon spelen op Ferenc die de bal breed op Luuk legde en zo was het al 0-4.
In de 12e minuut kwam Victoria eruit maar vonden Syl op hun weg die de bal knap uit het doel wist te houden. In de 15e minuut kwamen er kort na elkaar 2 identieke kansen waarbij Luuk de bal hoog voor gaf en Jason helaas ook 2x overkopte.

In de 18e minuut stoomde Luuk op langs  de rechterkant en gaf de bal breed op Gijs 0-5! Nog geen minuut later ging David op avontuur maar helaas ging zijn afstandsschot over.

2e helft

In de 2e helft ging we weer vol gas van start en was het Gijs die een rebound door een schot van Nout via de keeper op waarde wist te schatten 0-6.
In de 27e minuut kwam Gijs over links die de bal op een inlopende Jason schoot, deze liet de bal gaan en het was Luuk die de bal in de touwen tikte 0-7. Eigenlijk bleef het nagenoeg de hele 2e helft eenrichtingsverkeer waarbij we ook het gevoel kregen dat we deze wedstrijd de nul konden houden.
De verdedigers waren uitermate scherp en wisten elke bal te onderscheppen. Vandaar uit werd er prima opgebouwd waardoor de score uitliep naar 0-13!

Weer heerlijk genoten vandaag! Op naar volgende week :)

Speler van de week: Gijs Neuber