... (schot)
40'

2e klasse 13

27 oktober 2018 10:00

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen SV De Lutte JO10-1 op het programma. 2 ploegen die best nog wel eens aan elkaar gewaagd konden zijn schatten wij zo in. Dit bleek ook wel het geval te zijn waarbij wij helaas net aan het korste eind trokken.

De wedstrijd werd afgetrapt en bijna direct kregen we al de 1-0 om de oren, wakker worden jongens was het devies langs de lijn.
Even leek het ook zo te zijn daar wij in de 2e minuut op geijke hoogte kwamen door een intikker van Luuk op aangeven van Jason maar al snel bleven wij toch een beetje achter de feiten aanlopen.  De tegenstander hield het veld goed breed waarbij wij niet goed op onze posities stonden. Hierdoor konden ze redelijk makkelijk door onze linies heen.

in de 11e minuut een pracht van redding door Syl maar kort daarna kon hij helaas de 3-1 uit het net vissen. De bal werd langs onze verdediging gespeeld naar een speler van de De Lutte die helemaal vrij stond en zo kon inschieten.  Hup de bal na de aftrap weer snel naar voren waar Luuk helaas het zijnet raakte. In de 17e minuut een scrimmage na een corner bij ons voor het doel 4-1.

In de 19e minuut hadden wij een corner verdiend die Luuk weer prachtig bij Jason op zijn hoofd legde waardoor we op 4-2 kwamen.
Een soort gelijke situatie in de 23e minuut waarbij Luuk een corner voorgaf maar deze ging dit keer via de tegenstander het doel in, eindelijk de aansluitingstreffer. 4-3. Direct na de aftrap veroverde Jason de bal en na een pracht van een solo 4-4!

2e helft

In de 2e helft gingen we goed van start waarbij Gijs ons eindelijk de voorsprong bracht op aangeven van Jason 4-5.
De vreugde was van korte duur want in de 30e minuut was het alweer gelijk 5-5. Kort erop Ferenc 5-6! De spanning stijgt, zouden we dan toch??
Maar helaas kregen we in de 32e en 40e minuut nog 2 tegendoelpunten en de kansen die wij in de laatste 10 minuten kregen eindigden op de paal.

Zoals gezegd 2 ploegen die goed aan elkaar gewaagd waren en zorgden voor een hele mooie wedstrijd echter blijven wij toch met de vraag zitten 'wat als we scherper geweest waren?'