46'
49'

2e klasse 13

1 december 2018 8:30

Vandaag stond de derby uit tegen BWO JO10-2 op het programma. Een tegenstander waar wij in de beker ook al tegen gespeeld hebben en ondanks dat we die winnend hebben afgesloten was dat een spannende pot geweest. Dus het beloofd weer veel goeds vandaag.

De jongens hadden er zichtbaar weer zin in en begonnen heel scherp en fel aan de wedstrijd. Dit resulteerde in veel bal verlies bij BWO.
Na mooi combinatie spel tussen Gijs, Ferenc en Luuk wist Luuk helaas niet te scoren maar direct daarop was het Ferenc die de rebound oppikte en ons in de 4e minuut op voorsprong bracht.

De wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld en er bleef fel afgejaagd worden en Jason bracht Gijs in stelling die de bal net over het doel schoot.  In de 19e minuut mocht Luuk een indribbel nemen en hij deed dit zo snel dat BWO nog niet op positie stond en met een mooi afstandschot 2! In de 20e minuut veroverde Jason de bal na de aftrap en passte door op Luuk die helaas de keeper op zijn weg vond.
Vlak voor rust kwam BWO op 1-2 door een splijtende pass tussen onze verdediging door naar de vrije man voorin.

2e Helft

De 2e helft gingen de jongens verder waar ze gebleven waren. Een mooie pass van Luuk op Gijs resulteerde in de 1-3met de knie.
Kort daarna mocht Luuk weer een indribbel nemen. De bal werd door hem teruggelegd richting David die de bal direct doorgaf aan Gijs 1-4!
BWO deed weer wat terug met een schot vanaf afstand 2-4. In de 43e en 46e minuut kreeg Jason het op de heupen en scoorde 2 maal uit mooi solo's.

De pijp begon wat leeg te raken wat ook niet zo gek was aangezien de jongens al de hele wedstrijd vol gas aan het gaan waren.
In de 46e minuut scoorde BWO daarom ook de 3-6. Op slag van het fluitsignaal was het Luuk die de eindstand op 3-7 bracht met een panna bij de keeper.

Al met al was het een hele spannende wedstrijd die ondanks de stand tot het eind spannend bleef. Deze wedstrijd hebben we echt naar ons toegetrokken door het harde werken, het snel maar vooral ook fel reageren.