48'
Assist: Gyan Thoma

2e klasse 13

3 november 2018 10:00

Na onze eerste nederlaag van vorige week moesten we vandaag aantreden tegen de jongens en meisjes van Quick'20.
Eens kijken of onze jongens de scherpte weer te pakken hadden. Helaas moest David zich wegens ziekte afmelden en was Gyan van de JO10-2 bereid om met ons mee te doen zodat we in ieder geval een wissel tot onze beschikking hadden.

In de 1e minuut moest Syl direct in actie komen na een corner van Quick, dit shudde de jongens gelukkig wakker want na een mooie assist van Ferenc op Jason stond er in de 2e minuut de 1-0 op het bord. Kort daarop was het Gyan die met een van zijn harde knallers helaas net over het doel schoot.
Onze jongens bleven doorgaan richting het doel van Quick en in de 4e minuut was het weer Jason die door Gijs werd aangespeeld en zo de 2-0 maakte.

In de 9e minuut was het Quick die de aansluitngstreffer maakte maar dit was van korte duur. Luuk net vers in het veld pikte de bal op en in de 10e minuut was de marge weer 2 doelpunten. 3-1. Kort daarna was het Gyan die met een keihard schot van afstand de 4-1 binnen schoot.
Geheel in stijl van de JO10-4 kwamen er veel kansen die op de paal, lat, net naast of op de keeper terecht kwamen. In de 19e minuut was er een schot van Ferenc die door de keeper gekeerd werd maar in de rebound was het Luuk die er de 5-1 van maakte.

2e helft

Quick begon goed aan de 2e helft waarbij zij de stand terugbrachten tot 5-3. Deze opleving was echter van korte duur en onze jongens kregen weer meer grip op de wedstrijd. Wederom een hele batterij aan kansen die op de paal of lat terecht kwamen maar in minuut 38 was het Gijs die een assist leverde op Jason, 6-3!

In de 47e minuut was er nog een penalty voor Quick na een overduidelijk handsbal van Jason. Quick mocht aanleggen maar de paal bracht redding! Kort daarop gaf Gyan een pracht van een voorzet op Gijs die beheerst in de hoek schoot en daarmee de eindstand op 7-3 bracht.

De jongens waren een stuk scherper dan vorige week en hebben een verdiende overwinning binnengesleept :)