Onbekend (schot)
Lynn Brummelhaus (intikker)

2e klasse 14

13 oktober 2018 10:00

Een zomer in oktober. Heerlijk om zo langs het veld te staan. Helaas is uw verslaggever iets te laat om het eerste kwart mee te pakken. Daarom volsta ik met het noemen van de stand.

Jelte en Milan schieten er 2 in en Deto 1. Stand is dus 2-1.

Eerste pauze.

Direct na de pauze schiet Dean van afstand hard binnen (3-1). Helaas is Deto ook goed uit de pauze gekomen en hebben ze hun tactiek aangepast, Ze doen dan ook direct wat terug en scoren zowel de 3-2 als de 3-3. Hopen dat onze jongens en meid hierdoor wakker zijn geworden. Dit blijkt het geval. En vanaf de corner schiet Caimen de bal in het doel (4-3), Gelukkig met een voorsprong de rust in.

Na rust is om de één of andere reden de concentratie weg en bij Deto juist volop aanwezig. Deto dringt aan en schoet de gelijkmaker (4-4) maar niet veel later ook de volgende erin (4-5). Een slecht gespeeld kwartje waar wij steeds van te ver de bal erin wilden schieten. En dat lukt dus niet.

Tweede pauze

Waarschijnlijk hebben de coaches een donderspeech afgeleverd in de pauze  zijn er tactische aanwijzingen geven, want  de vechtlust was te zien in de ogen van de spelers. Eerst shiet Dean van afstand hard in het doel (5-5) en komen we op gelijke hoogte. Door goed samenspel even later komen we weer op voorsprong. Mees zet namelijk goed door vanaf links en zet goed voor op Lynn die de bal kan intikken (6-5). En niet veel later pakt Caimen op het middelveld de bal af van de tegenstander en schiet binnen (7-5). Deto doet helaas weer wat terug en schiet de aansluitingstreffer binnen (7-6). De laatste minuten waren zeker heel spannend maar erg werd niet meer gescoord.

GEWONNEN. Niet altijd met goed en mooi voetbal (veel te weinig rust aan de bal), maar de drie punten zijn binnen.