Onbekend (afstandschot)
Onbekend (lob)

2e klasse 14

29 september 2018 8:30

Op deze vroege herfstochtend moesten we al om 7:30 uur verzamelen bij de Jop. De uitwedstrijd tegen Enter Vooruit stond namelijk op het programma en in Enter beginnen ze al om 8:30 uur. pfffff.

De jongens en meid waren ook nog niet uitgeslapen. Daarom een eerste kwart om snel te vergeten. Daarom volsta ik met het noemen van de stand na het eerste kwart.... 7-0 voor Enter.

Eerste pauze.

Gelukkig werd het team wakker geschud door de coaches. Het was Stijn die als eerste wat terug deed en scoorde de 7-1 met een goed schot vanaf de zijkant. Daarna was het Caimen die de 7-2 binnenschoot. Door een foutje achterin scoorde Enter helaas ook in dit kwart 8-2. Maar de spirit was terug en de kopjes gingen ondanks de grote achterstand omhoog.

Rust.

Na rust is het Dean het net vind met een schot via de tegenstander (8-3). Helaas gaat Enter ook door met scoren (9-3). Weer doet Dean dit kwart wat terug met een prachtig afstandsschot van eigen helft (9-4). Het team staat een stuk beter dan aan het begin van de wedstrijd en het spel gaat gelijk op.

Tweede pauze.

In het laatste kwart looopt Enter weer iets verder uit naar 10-4 (eerlijkheid gebied te zeggen met een mooi kopdoelpunt). En niet veel later scoren ze ook de 11-4, 12-4 en 13-4. Oei oei oei. Door goed samenspel tussen Lynn en Jelte scoort Lynn met een goed schot (13-5). Dean heeft het mooiste voor het laatst bewaard door van afstand de bal over de keeper binnen te schieten.

Helaas telt het eerste kwart ook mee, anders hadden we 6-6 gelijk gespeeld. Volgende keer toch maar iets wakkerder aan de wedstrijd beginnen.