Milan Dekker (afstandschot)
Milan Dekker (schot)

2e klasse 14

17 november 2018 10:00

Dit keer stond de wedstrijd tegen SVZW uit Wierden op het programma. Helaas moest het team aantreden zonder Lynn, die met een arm in het gips noodgedwongen moest toekijken. Een salto achterover op de bank in de woonkamer bleek geen goed idee. Natuurlijk kwam Lynn wel haar team aanmoedigen.

En aan de kant zag Lynn - net zoals de andere toeschouwers - dat de jongens op het veld elkaar goed wisten te vinden. De posities van de spelers worden steeds duidelijker, waardoor er meer lijn in het spel komt en ook goed samen wordt gespeeld. Hoewel er deze wedstrijd niet heel veel werd gescoord hadden onze jongens de wedstrijd de gehele tijd onder controle.

In het eerste kwart kwam het team op een 2-0 voorsprong. Eerst was het Mees die goed afrondde na een aanval over meerdere schijven vanaf recht. Daarna was het Milan die van links hard uithaalde en de bal via de lat het doel in schoot.

Eerste pauze

In het tweede kwart gebeurde er niet veel, omdat Aron en Stijn de boel achterin goed op orde hadden. En als er al eens iemand doorheen glipte was het Dean op doel die zijn mannetje stond en de bal eruit haalde. Er werd dan ook niet gescoord ditr kwart.

Rust

Het derde kwart was weer voor de jongens van ATC jo 10-3. Dankzij Jelte met een mooie assist kon Mees zijn tweede doelpunt van de ochtend maken met een goed schot (3-0). Even later was het weer Milan die scoorde, nadat hij goed door was gegaan en de bal veroverde op het middenveld (4-0).

Tweede pauze

In het laatste kwart geloofden de jongens het wel en namen ze wat gas terug. Helaas resulteerde dit in een goede counter van SVZW, waardoor zij ook met een doelpunt naar huis konden (4-1). Dat bleek gelijk ook de eindstand.

Erg goed samengespeeld en veel vertrouwen in het vervolg van de competitie.