9 - 3

Quick '20 JO10-2

Hoofdklasse 5

1 december 2018 8:30

Vandaag spelen we tegen Quick ’20 JO10-2. We hebben al eerder gewonnen van Quick, maar behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst….

8:30 uur, de wedstrijd begint.

Eerste kans voor Finn tegen de paal helaas. We zijn vol in de aanval, nog een keer wordt de bal geraakt door Finn. Ondanks het aanvallende spel staat het naar 12,5 minuut spelen nog 0-0.

Quick begint scherp aan het tweede kwart, er wordt direct uit een counter 0-1 gescoord. Gelukkig laten de jongens de kopjes die hangen en met een mooi schot scoort Thijmen 1-1. We zetten door. Bram krijgt de bal mee tussen drie verdedigers en en de uitkomende keeper in het doel 2-1. Wederom zijn we in de aanval. Met een ferme uithaal schiet Thijmen op goal, de keeper redt fraai. In de rebound weet Mats echter alsnog te scoren, 3-1! De helft zit er op, Kay instrueert de jongens dit niveau vast te houden en te zorgen vroeg druk te zetten op de tegenstander.

We gaan verder, naar een mooie dribbel van Aras weet hij van een meter of 18 het net te raken, het is 4-1. De jongens blijven lekker voetballen. Finn passt naar Bram, Bram passt naar Sven en ontvangt hem direct weer terug, prachtig uitgespeelde goal, 5-1. Door slordig balverlies weet Quick te scoren, 5-2. We pakken de draad weer op en blijven combineren. Wederom een prachtige assist van Sven, dit maal op Finn die weet te scoren, het is 6-2. Het derde kwart is afgelopen.

Het vierde kwart hoeft alleen nog maar even uitgespeeld te worden. Aras weet snel te scoren, 7-2. Iedereen voert zijn taak goed uit. Teun dribbelt op, ziet Aras staan en geeft een prachtige steekpass waaruit Aras weet te scoren, 8-2. Even verslapt de aandacht en de bal wordt achterin slordig verspeelt, Quick scoort, het is 8-3. Met nog 3 minuten te spelen in de wedstrijd bij afgelopen. Alvast de complimenten voor Quick die er een mooie wedstrijd van heeft gemaakt. De keeper van Quick was overigens top! Op de valreep weet Finn nog te scoren. Hij geeft een voorzet waarbij de bal van richting wordt verandert en in het doe beland. Eindstand 9-3!

Op naar onze laatste competitiewedstrijd volgende week tegen ON.