Hoofdklasse 5

29 september 2018 9:00

Onbekend

Zaterdagochtend 07.45 uur verzamelen bij de Jop. Het is fris. De opa van Sven legt ons direct maar even uit dat er dit jaar een Elfstedentocht komt! Friezen....het blijft ze bezighouden die schaatstocht ;)

Over naar de wedstrijd. DES uit. De wedstrijd begint scherp. Beide teams ogen fanatiek en zijn gewaagd aan elkaar en we zien aan beide kanten mooie aanvallen. Eerste kwart heeft DES de overhand, maar in deel 2 begint ATC sterk. Een actie / aanval van Casper kan net niet afgemaakt worden door Bram. Spel blijft heen en weer gaan en Teun laat paar keer zien wat keepen is! Corner DES, shit, doelpunt! ATC komt achter met 1-0. ATC geeft niet op en blijft aanvallen met onder meer acties en aanvallen Thijmen, Aras en Mats. Uit een schitterende actie langs de lijn actie geeft Aras voor en Bram maakt mooi af....1-1. DES komt op 2-1 maar binnen een minuut maakt Finn via een slim pasje van Sven een mooie goal (de redacteur heeft het zelf niet gezien, maar het publiek was in extase). ATC komt op 2-2 en wil de overwinning. Maar DES ook. Uiteindelijk maakt DES 3-2 en lukt het de jongens niet om gelijk te maken.

Verloren, een iets te fanatieke tegenstander, maar een gave wedstrijd. De jongens hadden een punt verdiend!