ATC MO11-1 is Luctor et Emergo MO11-1 de baas en pakt drie punten

7 - 3

Luctor Et Emergo MO11-1

1e klasse 1

13 oktober 2018 10:00

Om 10.00 uur fluit scheidrechter Peter Huigen voor het begin van de wedstrijd ATC MO11-1 tegen Luctor MO11-1. ATC staat momenteel vierde en Luctor op een derde plaats in de competitie. In de beginfase van de wedstrijd tasten beide teams elkaar af. Luctor valt aan en gaat richting het doel van ATC met keepster Nicky. In de kluts geeft Donna een lange bal langs de zijlijn naar voren. Demi pakt deze bal op en rondt een mooie solo actie strak af, 1-0 voor ATC na 4 minuten spelen. Dit geeft vertrouwen en de meiden van ATC gaan door. Uit een verdedigende actie van Linn herovert ATC de bal, die vervolgens prima wordt rondgespeeld op het midden met uiteindelijk een pass van Jonne op Demi. Die weet met een afstandsschot in de hoek de keepster van Luctor te passeren, 2-0.  ATC is qua samenspel en techniek duidelijk de betere ploeg. Luctor laat zich echter niet uit het veld slaan en probeert terug in de wedstrijd te komen. Een corner bal wordt hoog voorgegeven en belandt ietwat ongelukkig achter keepster Nicky, 2-1. ATC trapt af, er volgt een pass op Demi en die krult de bal super mooi van afstand in de kruising, 3-1. Kort hierna komt Luctor toch weer terug. Opnieuw weten ze met wat geluk tot een doelpunt te komen, 3-2. Wederom geeft ATC direct weer antwoord. Een lange bal bereikt Demi maar haar schot mislukt. De bal wordt weggewerkt door Luctor maar niet goed en de bal belandt bij Linn. Die bedenkt zich niet en krult de bal heel mooi over de keepster: 4-2. Tevens ruststand. Na rust gaat het spel op en neer waarbij ATC goed samenspeelt. Na zo'n vijf minuten spelen in de tweede helft speelt Mette achterin twee speelsters uit en geeft een pass langs de lijn op Demi. Die ziet Ise helemaal vrij staan en speelt de bal strak opzij naar Ise die de 5-2 goed binnenschiet. Tien minuten later scoort ATC opnieuw. Carice neemt een intrap langs de zijlijn en ziet de vrije ruimte op het midden. Ze geeft een goede steekbal op Noëlle die de bal prachtig in het doel krult, 6-2. ATC zet nog even aan. Linn en Noëlle spelen goed samen en Linn geeft een mooie pass op Demi die de bal prima afrondt, 7-3. De meiden van ATC verslappen in de laatste twee minuten iets en Luctor weet hiervan te profiteren, 7-3. Een goede en verdiende overwinning voor ATC dat de complimenten van Luctor krijgt voor het goede samenspel en de kwaliteit van het team.