ATC '65 MO11-1 neemt revanche en pakt drie punten tegen Berghuizen MO11-1

4 - 1

FC Berghuizen MO11-1

1e klasse 1

3 november 2018 10:00

De meiden van ATC zijn er op gebrand om deze zaterdagmorgen de wedstrijd tegen Berghuizen te winnen. De uitwedstrijd werd op het pupillenveld gespeeld waardoor het kluitjesvoetbal werd en de meiden van ATC verloren. Vanaf het fluitsignaal van scheidsrechter David Ter Bruggen is ATC fanatiek en jaagt op de bal. Berghuizen verdedigt en probeert er uit te komen. Het spel golft aardig op en neer, waarbij ATC de sterkste ploeg is. Na een kwartiertje spelen verovert Mette de bal, schiet naar Carice die een assist geeft op Noëlle die scoort: 1-0. Enkele minuten later wordt het 2-0 voor ATC. Berghuizen probeert te scoren en uit de kluts voor het doel van ATC wordt de bal naar voren geschoten. Demi pakt de bal op, maakt een actie tussen twee speelsters en schiet de 2-0 binnen. Tevens ruststand. Na de rust zijn beide teams aardig aan elkaar gewaagd. Mette geeft een pass diep naar voren op Noëlle die een actie maakt en de 3-0 binnenschiet. Het is Demi die enkele minuten later de stand op 4-0 brengt. Na een mooie actie rondt ze met links af. In de slotminuten van de wedstrijd doet Berghuizen iets terug en weet te scoren, 4-1. Tevens eindstand. De meiden van ATC hebben verdiend gewonnen door goed samenspel, hetgeen door de trainer van Berghuizen ook aangegeven werd. Een mooi compliment voor de meiden.