Bikkels van ATC MO11-1 nemen na een goede wedstrijd de drie punten mee terug naar Hengelo

Luctor Et Emergo MO11-1

1 - 5

ATC'65 MO11-1

1e klasse 1

24 november 2018 10:00

Na het verlies vorige week tegen de koploper moeten de meiden deze morgen in Almelo tegen Luctor MO11-1 spelen. Voor de wedstrijd moet Mette overgeven, maar ze geeft aan gewoon te willen voetballen, de bikkel. Het is koud als de scheidsrechter om 10 uur de wedstrijd laat beginnen. In het begin gaat het spel wat op en neer. Luctor heeft een goede speelster die het de ATC meiden moeilijk maakt. Luctor krijgt een vrije bal na een correcte schouderduw. De vrije bal wordt genomen en uit de kluts goed in het doel achter keepster Carice geschoten, 1-0 voor Luctor. Dit laten de ATC meiden niet zomaar over hen heen gaan. Vanaf de aftrap spelen ze samen richting Luctor doel en uiteindelijk is het Noëlle die de aanval goed afrondt en scoort, 1-1 binnen een minuut na de 1-0. En ATC gaat meteen weer door. Ze jagen fanatiek op de bal en spelen goed samen. Twee minuten later schiet Demi met een strak schot de 1-2 binnen. Vanaf de aftrap door Luctor gaat ATC weer vol voor de bal. Ze veroveren de bal, spelen deze goed rond via Mette - Demi en Linn en het is wederom Noëlle die mag afronden en dat met een strak schot prima doet: 1-3. Luctor komt er even niet meer aan te pas en is alleen aan het verdedigen. Dan is het rust. ATC wisselt van keepster, Nicky neemt de plek van Carice in het doel over. Na de rust is het eerst weer even zoeken. Luctor probeert te scoren maar de verdediging van ATC, die bestaat uit Donna en Jonne, doet het uitstekend en Luctor krijgt geen kansen om te scoren. ATC doet dat wel. Een uittrap van de Luctor keepster wordt goed opgevangen en door Demi afgerond: 1-4. ATC speelt mooi samen en creëert zo goede kansen. Een voorzet van Demi wordt door Linn goed ingeschoten, maar de keepster van Luctor verricht een super goede redding. Even later schiet Demi een hoekschop strak voor en Carice neemt hem knap in 1 keer op de schoen en schiet. Helaas voorkomt de paal een doelpunt. Luctor probeert wat terug te doen maar Jonne en Donna zitten er goed tussen en voorkomen gevaarlijke situaties. Een keer weet Luctor van afstand te schieten, maar keepster Nicky houdt de bal super goed tegen en voorkomt een doelpunt. De wedstrijd wordt nog even onderbroken als Carice de bal keihard in haar gezicht tegen haar mond krijgt. ATC heeft geen wissels omdat Ise ziek is en Carice voetbal met een spons in de hand gewoon door, de bikkel! Een pass van Luctor wordt door Jonne goed onderschept en zij geeft een prima bal op Noëlle. Die zet voor op Demi, maar het is opnieuw de keepster van Luctor die een doelpunt in de weg staat.  Kort voor tijd lukt het ATC om nog een keer te scoren. Uit een mooie steekpass van Carice brengt Demi de eindstand van 1-5 op het scorebord. Een prima wedstrijd van ATC met veel inzet. Het zijn echt bikkels deze meiden.