... (schot)
32'

Groep 2 2e klasse SR 3

30 maart 2019 10:00

Vandaag op herhaling tegen Enter Vooruit JO10-1 voor de kwartfinale van het bekertoernooi. Gezien de uitslag van 2 weken geleden (7-7) beloofde dit weer een mooie pot voetbal te gaan worden en een mooie bonus was het prachtige weer, waar we 2 weken geleden kletsnat werden geregend.

Om 10.00 uur werd er afgetrapt waarbij Enter met een goedgeplaatst afstandschot direct de 1-0 op het scorebord zette. Ons antwoord liet niet lang op zich wachten en in de 2e minuut was het Jason die de gelijkmaker maakt. Het spel ging op en neer en al in de 5e minuut ronde Luuk knap af na een goede uittrap van Gyan (helaas was Syl onze vaste keeper nog steeds geblesseerd).

Alles leek goed te gaan maar in de 9e minuut was er wat discussie over de plek waar de keeper van Enter zijn uittrap nam (namelijk bijna op de middenstip) deze eindigde achter onze verdediging waar een mannetje van Enter vrij stond en kon scoren. het was weer gelijk.

In het restant van de wedstrijd was helaas Enter scherper in de afronding dan dat wij dat waren waardoor we een beetje geflatteerd met 5-2 afscheid gaan nemen van dit bekertoernooi.

De jongens hebben het prima gedaan dit toernooi en het doel voor volgend jaar is al bepaald op minimaal halve finale :)