Milan Dekker (afstandschot)
Onbekend (schot)

2e klasse 15

13 februari 2019 18:00

Op deze woensdagavond stond de wedstrijd tegen Avantie op het programma. Een hele ochtend op school. Spelen in de middag. Benieuwd wat dat oplevert deze avondwestrijd.

Het team kwam goed uit de startblokken. Eerst was het Jelte die op aangeven van Mees binnenscoot (1-0). Vervolgens was het andersom. Mees schoot namelijk binnen op aangeven van Jelte (2-0). Niet heel veel kansen in de eerste helft, maar toch een mooie voorsprong.

Rust

In de tweede helft wilden de jongen en meid en toch nog wat moois van maken. Eerst Milan die hard op de lat schiet, maar vervolgens wel binnen de palen (3-0). De keepers probeerde de bal wel te keren, maar dit lukte hem niet. Vervolgens was het Caimen met de 4-0 na een assist van Jelte. Helaas deed Avanti wat terug en scoorde uit de counter hun eerste doelpunt (4-1).

Dit keer was het de beurt aan Mees, die met een mooie solo de 5-1 op het scorebord schoot. Wederom uit een counter scoorde Avanti (5-2), maar de westrijd was gespeeld. Het team kwam geen moment in de moeilijkheden. Jelte speelde zich nog mooi vrij en schoot de eindstand (6-2) in de boeken.

Ook deze doordeweekse wedstrijd werd gewonnen.