50'

1e klasse 07

9 maart 2019 10:00

Onbekend

Op deze winderige zatermorgen stond de wedstrijd tegen NEO JO10-1 op het programma.  Het zou een onstuimige morgen worden voor ons.

De aftrap werd stipt om 10.00 uur genomen en in de eerste 10 minuten waren beide ploegen prima in balans. Geen vuiltje aan de lucht zou je denken.
Net als tegen DES waren de jongens met name in het 2e kwart compleet de weg kwijt. Dit resulteerde in maar liefst 7 tegendoelpunten.
Dus over die pak en beet 15minuten gaan we het dan ook maar niet meer hebben.

In de tweede helft daarentegen begon de diesel eindelijk te draaien. Het was Jason die de ban brak in de 29e minuut. Na een corner van Luuk en het niet goed wegwerken van de keeper schoot hij onze 1e tegen de touwen. Dit was het startschot van een prima inhaalrace.
De jongens combineerden er lustig op los waarbij er helaas een heleboel kansen gemist werden maar ook een aantal pareltjes van doelpunten werden gemaakt. De inhaalrace eindigde helaas bij een stand van 5-9 maar als we nog wat meer tijd op de klok zouden hebben (of als we de vele kansen zouden hebben gemaakt) had er absoluut meer in gezeten.

Terugkijkende op de afgelopen 3 wedstrijden in de 1e klasse kunnen we concluderen dat we het niveau aan kunnen en dat we onze diesel moeten zien in te ruilen voor een electrische motor of de KNVB vragen om het 2e kwart maar helemaal te schrappen uit de wedstrijden ;)

Speler van de week is geworden Ferenc Beltman!