... (schot)
46'

1e klasse 07

16 februari 2019 9:00

Op deze prachtige zonnige ochtend vertrokken we om 08.00 uur richting Nijverdal om aan te treden tegen D.E.S. JO10-2.
Omdat Nout lekker aan het skiën is deed vandaag Aron uit de JO10-3 gezellig met ons mee.

Om 09.00 uur de aftrap en beide teams kwamen goed uit de startblokken waarbij D.E.S de lichte overhand had. De beste kansen kwamen echter van onze kant met eerst een hard schot van Gijs op de keeper en kort daarop een solo met doelpunt van Gijs die startte op aangeven van Ferenc.
Zo bleef het heen en weer gaan maar aan het eind van het eerste kwart stond D.E.S met 2-1 voor.

In het begin van het tweede kwart bleef ATC vol op de aanval gaan waarbij een heleboel kansen helaas voor ons niet resulteerde in doelpunten.
Rond de 17e minuut was het echter D.E.S die met een afstandschot scoorde en daarna waren onze jongens even helemaal de weg kwijt.
Hierdoor liep de tegenstander uit tot 6-1.

Na de peptalk in de rust gingen de jongen met goede moed weer het veld in maar even leek het erop dat ze zich niet goed herpakt hadden want prompt viel daar de 7-1.  Na dit doelpunt waren de jongens ineens klaarwakker en was het echt genieten. Gijs en Jason maakte kort achterelkaar 2 doelpunten en de beide teams leverden echt strijd, er werden hele mooie duels uitgevochten maar helaas aan het eind van de wedstrijd stond er 9-3 op het scorebord.

Als we het 2e kwart maar even buiten beschouwing laten was dit een zeer vermakelijke wedstrijd waarbij beide ploegen absoluut niet voor elkaar onderdeden en de jongens met name in de 2e helft het ontzettend goed gedaan hebben.