21'
Assist: David Kuyper

1e klasse 07

9 februari 2019 8:30

Vandaag begon dan eindelijk de 2e helft van de competitie. Voor ons een spannend moment omdat we deze competitie helft 'gepromoveerd' zijn naar de 1e klasse.  We moesten om 08:30 aantreden tegen Oranje Nassau JO10-1 die de vorige competitie helft nog hoofdklasse speelde dus het beloofde een spannende pot te worden.

ON kwam direct fel uit de startblokken wat al snel resulteerde in een 0-1 achterstand voor ons. De bal vloog via de onderkant van de lat achter Syl.
Kort daarop trok Jason op aangeven van Luuk de stand weer gelijk. Beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd maar ON was op sommige momenten net iets alerter waardoor ze uitliepen naar 1-3. Doordat de keeper van ON de in de handen pakte op de zijlijnkregen wij een vrije trap die Gijs prachtig binnenschoot.  Met een paar goed uitgespeelde kansen liep ON wat verder uit voordat Jason in de 21e minuut op aangeven van David de inmiddels 3-6 binnenschoot.

De tweede helft kunnen we redelijk kort over zijn. De jongens zagen het niet echt meer zitten en de strijdlust was aan het wegebben waardoor ON redelijk vrij spel had wat ook terug te zien is in de stand.

Op basis van de verrichtingen in de eerste helft hebben ze wel laten zien dat ze mee kunnen komen zolang ze maar hun eigen spel blijven spelen en wat feller en aggresiever worden.

Speler van de week: Syl Harder