2e klasse 15

1 juni 2019 10:00

Helaas..... had ik het hele verslag klaar. Vergeet ik het op te slaan. Drie kantjes in arial 9 zomaar weg. En zin om opnieuw mijn creativiteit aan te spreken heb ik niet, Dus vandaar maar een korte weergave van een anders fantastisch verslag... Ahum..... Al zeg ik het zelf :)

Vandaag op deze lentedag stond de uitwedstrijd in Enschede tegen Vogido op het programma. De thermokleren kon in de kast blijven. Nou ja, voor bijna iedere speler dan.
Het bijzondere van vandaag was vooral de opstelling. Naast de score dan. Want de vaste opstelling werd verlaten. Hierdoor konder de rasverdedigers Aaron en Stijn ook meer naar voren spelen. En hoewel de tegenstander het ons niet heel moeilijk maakte, waren de jongens en meid scherp.

In de eerste helft werd en 7x gescoord. Ciamen bijtte het spits af en Stijn maakte de laatste voor het rustsignaal (1-7). Maar één doelpuntje tegen.

In de tweede helft maakte Vogido er wel twee maar scoorden wij zelfs 10 keer. En jawel, Aaron is van die hatelijke 0 af en scoorde gelijk ook 2x deze wedstrijd. Stijn maakte er als het verdedigendemaatje van Aaron zelfs 3 vandaag.

Dus rouleren werp zijn vruchten af. Jongens en meid blij, coaches blij én publiek blij.

Hopelijk sla ik het verslag de volgende keer wel op tijd op.