ATC'65 JO10-1

Hoofdklasse 5

23 maart 2019 10:00

Wedstrijdverslag 23 maart 2019

De wedstrijd begint op zaterdagochtend om 10.00 uur tegen Avanti Wilskracht. De jongens hebben er zin in! Kay geeft nog de nodige aanwijzingen mee wat betreft het vrijlopen, en door een mooie samenwerking van Bram en Finn lijkt er binnen twee minuten al een doelpunt te vallen. De ouders langs de lijn staan al te juichen, maar helaas gaat de bal er net niet in. Dan volgt toch al snel het eerste doelpunt door Thijmen.
Avanti valt aan, maar Teun staat als een rots te keepen en Avanti is kansloos. En mooie pass van Mats naar Aras brengt Atc op een 0-2 voorsprong.

Na de rust zien we aanvallend spel, Casper komt met een mooi schot op doel, maar ook bij Avanti wordt er goed gekeept.

In rap tempo volgen er dan doelpunten van Bram en Aras en dan bijna nog een keertje Bram en staat het 0-4. Voor keeper Teun is de wedstrijd tot nu toe niet erg vermoeiend.

Er wordt van speelhelft gewisseld en Thijmen brengt het team naar de 0-5.

Wellicht is het overmoed, maar dan zien we de boys toch een beetje klungelen op het veld. We horen aanwijzingen als ‘touwtje maken’, maar dat lijkt even niet te lukken. Mats doet nog een mooie poging om te scoren, maar het mag niet baten. Avanti scoort, het is 1-5. Tim roept nog het een en ander over concentratie en die lijken ze dan ook gelukkig wel weer te vinden. Er worden touwtjes gemaakt als een malle en dat brengt mooie combinaties en doelpunten. Er wordt gescoord door Thijmen en Mats, een mooie pass van Aras naar Mats gaat helaas net naast. Avanti weet dan toch nog te scoren en met 7-2 gaan we de rust in. Even pauze en bijkomen…

Dan gaan we weer voetballen en scoort Sven de 8ste goal voor Atc van deze wedstrijd, mooi samengewerkt met Bram. Het wordt 9-2 en een we zien een enorme blijdschap als Bram via Finn de 10de goal maakt. De wedstrijd eindigt met een stand van 2-11, Sven blijft  relaxed en tikt de 11de goal er rustig en beheerst in. Goed gevoetbald jongens, was leuk om te zien!!