Gijs Neuber (intikker)
41'

1e klasse 07

23 maart 2019 10:00

Vandaag stond de thuis wedstrijd tegen Quick '20 JO10-4 op het programma. Een tegenstander waar we eerder in een oefenwedstrijd kansloos van hadden verloren. Dit was een mooi moment om te kijken hoe de jongens vooruit zijn gegaan.
Onze keeper was helaas geblesseerd aan zijn hand en zou die dag in het veld staan als veldspeler. We vonden Duncan Droppers bereid om ons goal te verdedigen.

Om 10.00 uur werd de wedstrijd afgetrapt en beide ploegen bleken heel erg aan elkaar gewaagd te zijn. Er werd over een weer goed aangevallen maar ook goed verdedigd en gekeept. Eigenlijk uit het niets scoorde Quick in de 18e minuut met een afstandsschot de 0-1.
Een paar minuten later was het door een mooie aanval met combinatiespel via Ferenc en Gijs, onze nu veldspeler Syl die de 1-1 binnen kon tikken.
Helaas direct daarna was het weer een afstandschot hoog in de hoek die de voorsprong weer bij de gasten bracht.

In de tweede helft vond ik dat ATC de bovenliggende partij was waarbij de jongens met goed verdedigend werk en veel combinatiespel best wel wat kansen afdwongen, helaas werden deze niet verzilverd. Het was Quick die weer uit het niets de 1-3 in kon tikken. In de 41e minuut was het Gijs die goed doorliep op aangeven van Luuk de 2-3 maakte.

Dit was echt zo'n wedstrijd die alle kanten op kon gaan maar op basis van wat wij aan de zijlijn hebben gezien beginnen de jongens hun draai te vinden in de 1e klasse en ze hebben ons en het publiek getrakteerd op een hele mooie wedstrijd.