... (schot)
49'

1e klasse 07

16 maart 2019 8:45

Vandaag stond de vroege uitwedstrijd tegen Enter Vooruit JO10-1 op het programma.

De jongens kwamen vandaag sterk uit de startblokken waarbij we direct al in de 1e minuut door Ferenc op voorsprong kwamen.
De vreugde was van korte duur want direct daarna stond het alweer gelijk.  De ploegen bleken zeer aan elkaar gewaagd maar het was een corner in de 6e minuut die ons op een 2-1 achterstand bracht.
Gedurende de 1e helft kregen wij meer en meer grip op de wedstrijd. De jongens waren zeer fel en scherp en gingen echt goed door op alle ballen die de tegenstander had. Dit resulteerde dan ook in een 2-5 rust stand voor ons.

Na de 'thee' (lees: even lekker in de warme kleedkamer schuilen) had de tegenstander wat tactische wijzigingen aangebracht waardoor het beter liep.
De 2e helft ging het op zich gelijk op maar wist Enter vaker het net te vinden waardoor de wedstrijd eindigde in een 7-7 gelijkspel.

Over 2 weken treffen we elkaar weer voor de beker en dat belooft een mooie pot te worden gezien het spel van vandaag.
Hopelijk hebben wij er dan wel beter weer bij want deze regen..... dat is niet wat :)