48'
Luuk Lenferink (intikker)

1e klasse 07

6 april 2019 8:30

Vandaag moesten we al heel erg vroeg aantreden tegen de JO10-1 van SVZW in Wierden.
De wedstrijd begon na een minuut stilte ivm het overlijden van een erelid van SVZW.

Onze tegenstander kwam direct goed uit de startblokken en wist in 5 minuten tijd 2x te scoren. Onze jongens werden hierdoor wakker geschud en we kregen een mooie pot voetbal te zien. Het waren de harde werkers (ATC)  tegen de toch wat technisch begaafdere tegenstander. In de 19e minuut werd het harde werken beloond door een corner van Luuk die heel mooi het doel indraaide.
De wedstrijd lag nog steeds open en de 2-2 hing in de lucht maar helaas op slag van rust een uitgespeelde kans van SZVW 3-1.

De tweede helft hetzelfde beeld, kansen over en weer maar het was weer onze tegenstander die wist te scoren. Vlak voor het eind van de wedstrijd was het Luuk die een perfect uitgevoerde aanval van achteruit en over veel schijven wist binnen te tikken.

Complimenten aan onze jongens voor de strijdlust die ze deze wedstrijd hebben laten zien.
Eindstand 4-2 maar wederom overheest toch het gevoel dat er meer in had gezeten.