45'

1e klasse 07

13 april 2019 8:30

Onbekend

Vandaag moesten we op deze zeer koude morgen om half 9 aftrappen tegen Reutum JO10-1.

Ondanks de kou gingen wij voortvarend van start en was het Jason die ons in de 2e minuut al op voorsprong bracht met een schot die via een tegenstander het doel invloog. Helaas was de vreugde van korte duur want in de 4e minuut draaide een corner van Reutum in 1x ons doel in.
In de 6e minuut joeg Jason goed door op zijn directe tegenstander en wist de bal te veroveren. Een keihard schot volgde maar helaas zoals wel vaker spatte het schot uiteen op de lat.

In de 12e minuut kregen wij de bal niet goed weg voor ons doel en in het geklungel werd door Reutum de 1-2 binnengeschoten.
De jongens waren hierdoor een beetje van slag want prompt daarop weer een tegendoelpunt. Iets voor rust was het Luuk die de spanning weer in de wedstrijd bracht door te scoren uit een corner van Ferenc.

In de 19e minuut was het weer een corner van Reutum die de marge op 2 doelpunten zette. Uit een goed uitgevoerde aanval van ATC was het Luuk die op aangeven van Gijs de 3-4 op het scorebord zette. Met een goed uitgespeeld aanval was het weer Reutum die wederom de marge op 2 zette en de marge werd kort daarop zelfs 3 door wat geblunder. In de 45e minuut was het Gijs die met een prachtige lob van afstand en een beetje geholpen door de zon de eindstand op 4-6 zette.

Het lukt onze jongens ondanks de harde arbeid en inzet telkens net niet om de winst naar zich toe te trekken. Desondanks laten ze hun koppies niet hangen en hebben ze er nog plezier in. Complimenten!